Theatervoorstelling

Altijd zal ik van je houden

ALLE VOORSTELLINGEN t/m 1 juni 2020 afgelast

Prachtige en ontroerende hommage aan Toon Hermans door zijn zoon Maurice en diverse vocalisten en musici

Na een lange introductie met voorstellingen Zo’n Toon en Toon, Liedjesman, waarin Maurice Hermans vertelde hoe trots hij was op zijn vader en dat zijn vader deze hommage na 60, 70 jaar theater in Nederland en Vlaanderen en waar ook ter wereld zeker heeft verdiend, deze ontroerende voorstelling.
Met de humor die ook zijn vader eigen was, vertelt Maurice over het rijke Roomse leven. Maurice is gedurende de voorstelling niet alleen verteller maar ook zingt en leest hij de gedichten van hemzelf en van Toon. De zeer sterke muzikale begeleiding is in handen van Harrie Herfst (piano), Marco van Os (bas/contrabas) en Arno van Nieuwenhuijze (drums). Heel belangrijk in de voorstelling zijn de vocalisten: de Limburgse bariton Math Dirks en de zangeressen Wendy Hoogendijk en Sanne Gloria Verboom. Ook de huisclown Hans Veen mag ondanks zijn kleine rol niet vergeten worden.

Geluid en licht: Manu Dirks en Pieter Koster
regie: Jerry Rijstenbil/Maurice Hermans  

In de voorstelling die omschreven kan worden als een mix van kleinkunst en musical krijgen de vocalisten volop solo’s in de liedjes van Toon Hermans maar ook wordt er als ensemble gezongen. Uiteraard staat Maurice Hermans als verteller over het leven van zijn vader centraal.

De voorstelling heet en eindigt met het lied ‘Altijd zal ik van je houden’. Maurice heeft het in de Onemanshow van Toon in 1988 gezongen samen met zijn vader. Het werd de enige keer dat zij dit samen deden.
Het is fascinerend om het leven van Toon Hermans, zijn liedjes en gedichten voorbij te horen komen!!! Zeker als je hem vroeger live of op tv hebt gezien. Maar ook als dat niet het geval was, valt er volop te genieten van deze voorstelling!

Agenda

Geen data gepland

Agenda

Op dit moment zijn er geen voorstellingen gepland
© copyright 2023, Maurice Hermans |
Privacybeleid
website: Sbddesign