Theatervoorstelling

Liedjes van Toon

Een luchtig, lief, eigentijds, vrolijk programma met muziek, poëzie, verhalen en liedjes rondom Nederlands Grootste theaterpersoonlijkheid, TOON HERMANS. Een muzikale ontmoeting met de liedjes en grootste hits van Toon.
Speciaal ontwikkeld voor de kleinste zalen, kathedralen, kerken, buurthuizen, hotelzalen, culturele groepen en wat dies meer zij. Kortom theater kleinkunst in optima forma.
Geen geschreeuw, maar een ontmoeting van mens tot mens tussen de schuifdeuren van uw eigen kamer en suite.
Een avond over harmonie, over liefde, over de grote dingen die vaak zo klein gekoesterd worden als je ze ziet. Toon Hermans,  de grootmeester van de kleinigheden  op deze aarde. M.m.v.:

  • Maurice Hermans, zang en verteller
  • Astrid Cattel en/of Sanne Verboom
  • Pianist Harrie Herfst

Toon wilde niets liever dan de mensen tussen acht en elf uur hun problemen en zorgen doen vergeten. Hij speelde voor hen de zon. Misschien wel het moeilijkste engagement dat er is. Want de ware clown is altijd mild, hij wil geen pijn doen, omdat hij weet, héél diep in zijn hart, dat er al zoveel pijn is in de wereld.

De schaterlach van de clown en zijn publiek spraken hem meer aan dan lachen om cynische en sarcastische grappenmakers die welbewust grappen maakten om te choqueren. Maurice, Harrie en Astrid volgen op deze avond/middag de lijn van Toon.
Liefde, geluk en hoop.

Zoon Maurice Hermans, de Larense zangeres Astrid Cattel, en pianist Harrie Herfst volgen Toon deze middag in de tijdlijn van zijn gedachten.

Het gezelschap maakt graag gebruik van de aanwezige geluids- en of lichtinstallatie van opdrachtgever. Tegen meerprijs kan geluid/licht worden ingehuurd.

Een paar uurtjes met blije herinneringen, anekdotes, en veel lieve bekende en onbekende Toonliedjes. Een middag om nooit te vergeten…
Toon leeft…hij is niet dood!

Het gezelschap maakt graag gebruik van de aanwezige geluids- en of lichtinstallatie van opdrachtgever. Tegen meerprijs kan geluid/licht worden ingehuurd.

Agenda

Bergen op Zoom
di 17-11-2020
Centrum voor de Kunsten
Amsterdam
wo 25-11-2020
't Zonnehuis

Agenda

di 17 nov 2020
14.00 uur
Centrum voor de Kunsten
Bergen op Zoom
wo 25 nov 2020
GEANNULEERD
't Zonnehuis
Amsterdam
wo 24 feb 2021
14.00 uur
De Mattelier Sociaal Cultureel Centrum
Groenlo (exacte datum volgt)
© copyright 2020, Maurice Hermans |
Privacybeleid
website: Sbddesign