Theatervoorstelling

Van de liefde wil ik zingen

ALLE VOORSTELLINGEN t/m 1 juni 2020 afgelast

Prachtige en ontroerende hommage aan Toon Hermans door zijn zoon Maurice en diverse vocalisten en musici

Na de drie succesvolle theatershows ‘Zo’n Toon’, ‘TOON, Liedjesman’ en ‘ALTIJD ZAL IK VAN JE HOUDEN’ (door Corona vroegtijdig beëindigd) komt theatermaker/schrijver/dichter/zanger Maurice Hermans met een geheel nieuwe productie naar de Nederlandse en Vlaamse Theaters.

Gebaseerd op verhalen en anekdotes uit het leven van Toon, maar zeker ook met aanvullende gedichten en teksten van Maurice, start medio september 2021 t/m juli 2022 deze productie.

Toons mooiste liedjes en gedichten komen voorbij, maar ook zal het komische talent van Maurice Hermans en zijn ensemble meer zichtbaarder zijn dan in zijn vorige voorstellingen. Hij schreef nieuwe conferences en gedichten, lief en soms absurd. De twee dames die hem vergezellen in deze nieuwe show zijn op hun beurt absolute toppers. Wendy Hoogendijk is een gerenommeerd theatermaakster en zangeres met een zeer jonge en spontane persoonlijkheid. Sanne Gloria Verboom is een uitzonderlijk komisch talent, maar kan ook de mensen raken met haar vertolkingen van de mooiste liedjes van Toon.

Last but not least is er Harrie Herfst, een van de beste begeleiders onder de pianisten. Maurice is er trots op om met deze cast een avondvullend programma neer te zetten waar nog lang over zal worden nagepraat. De herinnering aan Toon Hermans blijft, zelfs na meer dan 20 jaar na zijn overlijden, levend.

Voor beide voorstelling kunt u informatie inwinnen bij het management:
Jan Dirk Zwerver: 0031(0)652677357 of via e-mail:
management@mauricehermans.eu

Agenda

Zeewolde
za 29-05-2021
The Lux
Lelystad
za 23-10-2021
Theater Posa

Agenda

za 29 mei 2021
20.00 uur
The Lux
Zeewolde
za 23 okt 2021
20.15 uur
Theater Posa
Lelystad
za 11 dec 2021
20.00 uur
't Zonnehuis
Amsterdam
© copyright 2021, Maurice Hermans |
Privacybeleid
website: Sbddesign